Koulutukset

Evipro Oy – Osaamista ja tukea käytännön työhön

Evipro Oy tarjoaa asiakkaidensa tarpeisiin räätälöityä mielenterveys- ja päihdetyön koulutusta, konsultointia sekä työnohjauspalveluja. Kokeneet kouluttajamme ovat työskennelleet pitkään mielenterveys- ja päihdetyön kentällä johtotehtävissä, asiantuntijoina sekä työntekijöinä. Kouluttajiemme vankka teoreettinen, käytännöllinen ja kokemuksellinen osaaminen kykenee vastaamaan monipuolisesti esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan kuntatoimijoiden, palveluyritysten, järjestöjen sekä oppilaitosten erilaisiin tarpeisiin.

Koulutus ja konsultointi

Koulutuksissamme tutkimustieto ja hyvät käytännöt yhdistyvät ajantasaiseen käytännön kokemukseen suoraan mielenterveys- ja päihdetyön kentältä. Tunnemme alan valtakunnalliset linjaukset ja kansainväliset virtaukset.

Asiantuntemuksemme on asiakkaidemme käytössä, oli kyse sitten palvelujen kilpailutukseen liittyvän tarjouksen laatimisesta, palvelukonseptin dokumentoinnista käsikirjaksi tai mielenterveys- ja päihdetyön perustyökalujen kouluttamisesta henkilöstölle.

Evipro Oy – Osaamista ja tukea käytännön työhön

Evipro Oy tarjoaa asiakkaidensa tarpeisiin räätälöityä mielenterveys- ja päihdetyön koulutusta, konsultointia sekä työnohjauspalveluja.